preloader image of the website



Tradíció és innováció

Paradicsom
barack, orda, sumac/ 7
Currus pincészet Varázsének Hárslevelű 2019

Vagy

Füst és jég
füstölt tokhal tempura, szépia, szívsaláta, joghurt/ 3 – 4 – 7
Masumi Okuden Junmai

Roppanós káposzta
mangalica, kapor, lazacpisztráng kaviár/ 7
Bott Frigyes Rajnai Rizling 2020

Vagy

Paprika Vol. 1
„Lecsó”, málna
Vida Péter Bonsai Kadarka 2020

Paprika Vol. 2
Marha hátszín
paprikák, uborka, kovászos kenyér/ 1
Jammertal pincészet Koh- I- Noor 105,6 2012

Almák
nepáli bors, thai bazsalikom
Ca Del Bosco Franciacorta Cuveé Prestige

Vagy

Szilva
zsálya, marcipán/ 1 – 3 – 7 – 8
Currus pincészet Málnapásztor 2018

5 fogás: 23.000.-
7 fogás:28.000.-
+ Bor párosítás: 20.000.-
+ Bor párosítás: 25.900.-

 

Allergének / 1: glutén / 2: rákfélék / 3: tojás / 4: hal / 5: földimogyoró / 6: szójabab / 7: tej / 8: diófélék

2022 © 42 Restaurant & Bar     

Tradíció és innováció

Paradicsom
barack, orda, sumac/ 7
Currus pincészet Varázsének Hárslevelű 2019

Vagy

Füst és jég
füstölt tokhal tempura, szépia, szívsaláta, joghurt/ 3 – 4 – 7
Masumi Okuden Junmai

Roppanós káposzta
mangalica, kapor, lazacpisztráng kaviár/ 7
Bott Frigyes Rajnai Rizling 2020

Vagy

Paprika Vol. 1
„Lecsó”, málna
Vida Péter Bonsai Kadarka 2020

Paprika Vol. 2
Marha hátszín
paprikák, uborka, kovászos kenyér/ 1
Jammertal pincészet Koh- I- Noor 105,6 2012

Almák
nepáli bors, thai bazsalikom
Ca Del Bosco Franciacorta Cuveé Prestige

Vagy

Szilva
zsálya, marcipán/ 1 – 3 – 7 – 8
Currus pincészet Málnapásztor 2018

5 fogás: 23.000.-
7 fogás:28.000.-
+ Bor párosítás: 20.000.-
+ Bor párosítás: 25.900.-

 

Allergének / 1: glutén / 2: rákfélék / 3: tojás / 4: hal / 5: földimogyoró / 6: szójabab / 7: tej / 8: diófélék