Ahogyan a világot látjuk
Kóstoló menü
Komfortérzet a komfortzónán túl
A konyhánkat nem az eddig megtanult sémák, technikák, bevált módszerek határozzák meg. A világ aktuális rezdüléseire vagyunk érzékenyek.
Ezek a mi érzéseink, gondolataink és hangulataink és te ezekből vihetsz magaddal egy darabot.
Amuse Bouche
Lazacpisztráng
zöldmangó, paradicsom
Zeller
zöldalma, sáfrány
Héjában sült burgonya
hidegen füstölt Szibériai tokhal
+ Szibériai tokhal kaviár 10 gr +12.800.-
Kacsa
Roppanós káposzta
mangalica, pisztráng kaviár, kapor
+ szegedi káposzta homárral 22.000.-
Kakas
derelye, lobster bisque
USDA marha hátszín
paprikák
Narancs
maracuja, szecsuáni bors
Csokoládé
maláta, birsalma, kávé
Petit Four
Menü: 48.000 Ft
+ Alkoholmentes italpárosítás: 18.000 Ft
+ Young and terroir borsor 28.000 Ft
+ Premium borsor 48.000 Ft
+ Big ones borsor 198.000 Ft
Ha bármilyen intoleranciája, allergiája vagy speciális étkezési igénye van, kérjük jelezze a foglalásnál.

Ahogyan a világot látjuk
Kóstoló menü
Komfortérzet a komfortzónán túl
A konyhánkat nem az eddig megtanult sémák, technikák, bevált módszerek határozzák meg. A világ aktuális rezdüléseire vagyunk érzékenyek.
Ezek a mi érzéseink, gondolataink és hangulataink és te ezekből vihetsz magaddal egy darabot.
Amuse Bouche
Lazacpisztráng
zöldmangó, paradicsom
Zeller
zöldalma, sáfrány
Héjában sült burgonya
hidegen füstölt Szibériai tokhal
+ Szibériai tokhal kaviár 10 gr +12.800.-
Kacsa
Roppanós káposzta
mangalica, pisztráng kaviár, kapor
+ szegedi káposzta homárral 22.000.-
Kakas
derelye, lobster bisque
USDA marha hátszín
paprikák
Narancs
maracuja, szecsuáni bors
Csokoládé
maláta, birsalma, kávé
Petit Four
Menü: 48.000 Ft
+ Alkoholmentes italpárosítás: 18.000 Ft
+ young and terroir borsor 28.000 Ft
+ premium borsor 48.000 Ft
+ big ones borsor 198.000 Ft
Ha bármilyen intoleranciája, allergiája vagy speciális étkezési igénye van, kérjük jelezze a foglalásnál.