preloader image of the website



Ahogyan a világot látjuk

Kóstoló menü

 

Komfortérzet a komfortzónán túl

A konyhánkat nem az eddig megtanult sémák, technikák, bevált módszerek határozzák meg. A világ aktuális rezdüléseire vagyunk érzékenyek.

Ezek a mi érzéseink, gondolataink és hangulataink és te ezekből vihetsz magaddal egy darabot.

 

Amuse Bouche

Lazacpisztráng
zöldmangó, paradicsom

Zeller
zöldalma, sáfrány

Héjában sült burgonya
hidegen füstölt Szibériai tokhal
+ Szibériai tokhal kaviár 10 gr +12.800.-

Kacsa

Roppanós káposzta
mangalica, pisztráng kaviár, kapor
+ szegedi káposzta homárral 22.000.-

Kakas
derelye, lobster bisque

USDA marha hátszín
paprikák

Narancs
maracuja, szecsuáni bors

Csokoládé
maláta, birsalma, kávé

Petit Four

Menü: 48.000 Ft
+ Alkoholmentes italpárosítás: 18.000 Ft
+ Young and terroir borsor 28.000 Ft
+ Premium borsor 48.000 Ft
+ Big ones borsor 198.000 Ft

Ha bármilyen intoleranciája, allergiája vagy speciális étkezési igénye van, kérjük jelezze a foglalásnál.

2022 © 42 Restaurant    

Ahogyan a világot látjuk

Kóstoló menü

 

Komfortérzet a komfortzónán túl

A konyhánkat nem az eddig megtanult sémák, technikák, bevált módszerek határozzák meg. A világ aktuális rezdüléseire vagyunk érzékenyek.

Ezek a mi érzéseink, gondolataink és hangulataink és te ezekből vihetsz magaddal egy darabot.

 

Amuse Bouche

Lazacpisztráng
zöldmangó, paradicsom

Zeller
zöldalma, sáfrány

Héjában sült burgonya
hidegen füstölt Szibériai tokhal
+ Szibériai tokhal kaviár 10 gr +12.800.-

Kacsa

Roppanós káposzta
mangalica, pisztráng kaviár, kapor
+ szegedi káposzta homárral 22.000.-

Kakas
derelye, lobster bisque

USDA marha hátszín
paprikák

Narancs
maracuja, szecsuáni bors

Csokoládé
maláta, birsalma, kávé

Petit Four

Menü: 48.000 Ft
+ Alkoholmentes italpárosítás: 18.000 Ft
+ young and terroir borsor 28.000 Ft
+ premium borsor 48.000 Ft
+ big ones borsor 198.000 Ft

Ha bármilyen intoleranciája, allergiája vagy speciális étkezési igénye van, kérjük jelezze a foglalásnál.