Hagyomány és inspiráció
Kóstoló menü
Komfortérzet a komfortzónán túl
A konyhánkat nem az eddig megtanult sémák, technikák, bevált módszerek határozzák meg. A világ aktuális rezdüléseire vagyunk érzékenyek.
Ezek a mi érzéseink, gondolataink és hangulataink és te ezekből vihetsz magaddal egy darabot.
Amuse Bouche
Füstölt tokhal
karalábé, póréhagyma, pezsgő mártás
Tonhal toro, kristal kaviár
+16.800Ft
Kacsamáj Mille-feuille
alma, lilakáposzta, Tokaji aszú
Vargánya
tönkölybúza, pecorino, erdei gombák, szarvasgomba
+ fehér szarvasgomba 18.000Ft
Dunai Galóca
Kristal kaviár, vajmártás, kapor
Töltött Káposzta
homár, mangalica, savanyúkáposzta
Őzgerinc
vadas, répa, zsemlegombóc
Körte
citromverbéna
Málna
kecske joghurt, fehér csokoládé
Petit Four
Menü: 59.000 Ft
+ Alkoholmentes italpárosítás: 24.000 Ft
+ Borsor: 39.000 Ft
Ha bármilyen intoleranciája, allergiája vagy speciális étkezési igénye van, kérjük jelezze a foglalásnál.
Hagyomány és inspiráció
Kóstoló menü
Komfortérzet a komfortzónán túl
A konyhánkat nem az eddig megtanult sémák, technikák, bevált módszerek határozzák meg. A világ aktuális rezdüléseire vagyunk érzékenyek.
Ezek a mi érzéseink, gondolataink és hangulataink és te ezekből vihetsz magaddal egy darabot.
Amuse Bouche
Füstölt tokhal
karalábé, póréhagyma, pezsgő mártás
Tonhal toro, kristal kaviár
+16.800Ft
Kacsamáj Mille-feuille
alma, lilakáposzta, Tokaji aszú
Vargánya
tönkölybúza, pecorino, erdei gombák, szarvasgomba
+ fehér szarvasgomba 18.000Ft
Dunai Galóca
Kristal kaviár, vajmártás, kapor
Töltött Káposzta
homár, mangalica, savanyúkáposzta
Őzgerinc
vadas, répa, zsemlegombóc
Körte
citromverbéna
Málna
kecske joghurt, fehér csokoládé
Petit Four
Menü: 59.000 Ft
+ Alkoholmentes italpárosítás: 24.000 Ft
+ Borsor: 39.000 Ft
Ha bármilyen intoleranciája, allergiája vagy speciális étkezési igénye van, kérjük jelezze a foglalásnál.