preloader image of the website



Hagyomány és inspiráció

Kóstoló menü

 

Komfortérzet a komfortzónán túl

A konyhánkat nem az eddig megtanult sémák, technikák, bevált módszerek határozzák meg. A világ aktuális rezdüléseire vagyunk érzékenyek.

Ezek a mi érzéseink, gondolataink és hangulataink és te ezekből vihetsz magaddal egy darabot.

Amuse Bouche

Füstölt tokhal
karalábé, póréhagyma, pezsgő mártás

Tonhal toro, kristal kaviár
+16.800Ft

Kacsamáj Mille-feuille
alma, lilakáposzta, Tokaji aszú

Vargánya
tönkölybúza, pecorino, erdei gombák, szarvasgomba
+ fehér szarvasgomba 18.000Ft

Dunai Galóca
Kristal kaviár, vajmártás, kapor

Töltött Káposzta
homár, mangalica, savanyúkáposzta

Őzgerinc
vadas, répa, zsemlegombóc

Körte
citromverbéna

Pekándió
Dulcey, fior di latte

Petit Four

Menü: 59.000 Ft
+ Alkoholmentes italpárosítás: 24.000 Ft
+ Borsor: 39.000 Ft

Ha bármilyen intoleranciája, allergiája vagy speciális étkezési igénye van, kérjük jelezze a foglalásnál.

2023 © 42 Restaurant    

Hagyomány és inspiráció

Kóstoló menü

 

Komfortérzet a komfortzónán túl

A konyhánkat nem az eddig megtanult sémák, technikák, bevált módszerek határozzák meg. A világ aktuális rezdüléseire vagyunk érzékenyek.

Ezek a mi érzéseink, gondolataink és hangulataink és te ezekből vihetsz magaddal egy darabot.

Amuse Bouche

Füstölt tokhal
karalábé, póréhagyma, pezsgő mártás

Tonhal toro, kristal kaviár
+16.800Ft

Kacsamáj Mille-feuille
alma, lilakáposzta, Tokaji aszú

Vargánya
tönkölybúza, pecorino, erdei gombák, szarvasgomba
+ fehér szarvasgomba 18.000Ft

Dunai Galóca
Kristal kaviár, vajmártás, kapor

Töltött Káposzta
homár, mangalica, savanyúkáposzta

Őzgerinc
vadas, répa, zsemlegombóc

Körte
citromverbéna

Pekándió
Dulcey, fior di latte

Petit Four

Menü: 59.000 Ft
+ Alkoholmentes italpárosítás: 24.000 Ft
+ Borsor: 39.000 Ft

Ha bármilyen intoleranciája, allergiája vagy speciális étkezési igénye van, kérjük jelezze a foglalásnál.