Hagyomány és inspiráció
Kóstoló menü
Komfortérzet a komfortzónán túl
A konyhánkat nem az eddig megtanult sémák, technikák, bevált módszerek határozzák meg. A világ aktuális rezdüléseire vagyunk érzékenyek.
Ezek a mi érzéseink, gondolataink és hangulataink és te ezekből vihetsz magaddal egy darabot.
Snack
Amuse Bouche
Tonhal toro
Sütőtök, alga, yuzu
Karfiol
fenyőmag, füstölt tojás, sáfrány
Kacsamáj burger
bao bun, birsalma, kacsabőr
Lazac Label rouge
gévagomba, calamansi
Kaviár
burgonya, barna vaj
+16.800.-
Roppanós káposzta
mangalica, kapor
vagy
Szegedi káposzta homárral
+ 18.000.-
Szarvasgerinc
zeller, miso, piemonti mogyoró
Almák
jonagored, granny smith
Sült fagylalt
meggy, fehér csokoládé, kávé
Petit Four
Menü: 55.000 Ft
+ Alkoholmentes italpárosítás: 18.000 Ft
+ Young and terroir borsor 24.800 Ft
+ Premium borsor 39.000 Ft
+ Big ones borsor 198.000 Ft
Ha bármilyen intoleranciája, allergiája vagy speciális étkezési igénye van, kérjük jelezze a foglalásnál.

Hagyomány és inspiráció
Kóstoló menü
Komfortérzet a komfortzónán túl
A konyhánkat nem az eddig megtanult sémák, technikák, bevált módszerek határozzák meg. A világ aktuális rezdüléseire vagyunk érzékenyek.
Ezek a mi érzéseink, gondolataink és hangulataink és te ezekből vihetsz magaddal egy darabot.
Snack
Amuse Bouche
Tonhal toro
Sütőtök, alga, yuzu
Karfiol
fenyőmag, füstölt tojás, sáfrány
Kacsamáj burger
bao bun, birsalma, kacsabőr
Lazac Label rouge
gévagomba, calamansi
Kaviár
burgonya, barna vaj
+16.800.-
Roppanós káposzta
mangalica, kapor
vagy
Szegedi káposzta homárral
+ 18.000.-
Szarvasgerinc
zeller, miso, piemonti mogyoró
Almák
jonagored, granny smith
Sült fagylalt
meggy, fehér csokoládé, kávé
Petit Four
Menü: 55.000 Ft
+ Alkoholmentes italpárosítás: 18.000 Ft
+ Young and terroir borsor 24.800 Ft
+ Premium borsor 39.000 Ft
+ Big ones borsor 198.000 Ft
Ha bármilyen intoleranciája, allergiája vagy speciális étkezési igénye van, kérjük jelezze a foglalásnál.