preloader image of the website



Hagyomány és inspiráció

Kóstoló menü

 

Komfortérzet a komfortzónán túl

A konyhánkat nem az eddig megtanult sémák, technikák, bevált módszerek határozzák meg. A világ aktuális rezdüléseire vagyunk érzékenyek.

Ezek a mi érzéseink, gondolataink és hangulataink és te ezekből vihetsz magaddal egy darabot.

Snack
Amuse Bouche

Füstölt beluga tokhal
saláta, bodza, medvehagyma

Tonhal toro, kristal kaviár
+14.800Ft

„Kacsamáj zsírjában”
kacsamáj, alma, citromnád

Burgonya
barnavaj

Lazac
gévagomba, calamansi

Roppanós káposzta
mangalica, kapor

vagy

Szegedi káposzta homárral
+ 18.000.-

Bárány
spárga, zöldfűszerek

Gin&Tonic
bodza virág, rebarbara

Eper
kecske joghurt, fehér csokoládé

Petit Four

Menü: 55.000 Ft
+ Alkoholmentes italpárosítás: 18.000 Ft
+ Borsor: 33.000 Ft

Ha bármilyen intoleranciája, allergiája vagy speciális étkezési igénye van, kérjük jelezze a foglalásnál.

2023 © 42 Restaurant    

Hagyomány és inspiráció

Kóstoló menü

 

Komfortérzet a komfortzónán túl

A konyhánkat nem az eddig megtanult sémák, technikák, bevált módszerek határozzák meg. A világ aktuális rezdüléseire vagyunk érzékenyek.

Ezek a mi érzéseink, gondolataink és hangulataink és te ezekből vihetsz magaddal egy darabot.

Snack
Amuse Bouche

Füstölt beluga tokhal
saláta, bodza, medvehagyma

Tonhal toro, kristal kaviár
+14.800Ft

„Kacsamáj zsírjában”
kacsamáj, alma, citromnád

Burgonya
barnavaj

Lazac Label rouge
gévagomba, calamansi

Roppanós káposzta
mangalica, kapor

Vagy

Szegedi káposzta homárral
+ 18.000.-

Szarvasgerinc
répa, citrusok

Kamilla tea
méz, citrom

Dulcey csokoládé
pekándió, alma

Petit Four

Menü: 55.000 Ft
+ Alkoholmentes italpárosítás: 18.000 Ft
+ Borsor: 33.000 Ft

Ha bármilyen intoleranciája, allergiája vagy speciális étkezési igénye van, kérjük jelezze a foglalásnál.